donderdag 13 augustus 2015

Plan your steps

Donderdag 13 augustus 2015 
Cover van de Academic Calender 2015-2016

Nieuw hogeschooljaar in zicht 
Over ruim twee weken begint binnen Stenden Hogeschool het nieuwe hogeschooljaar 2015-2016. Na de zomervakantie komen studenten en medewerkers uit alle windstreken, vanuit alle werelddelen weer bijeen om samen een nieuw collegejaar op te starten. Niet alleen de lesroosters dienen dan tijdig beschikbaar te zijn, maar ook de overall jaarkalender voor het nieuwe collegejaar. Een nauwgezet proces van plannen en afstemmen heeft er ook dit jaar weer toe geleid dat de "Academic Calender 2015-2016" voor het komende collegejaar tijdig beschikbaar is.

Academic Calender 2015-2016
De Academic Calender van Stenden University of Applied Science verschijnt in diverse uitvoeringen, waaronder deze kleine kalender op zakformaat. Deze kleine kalenders liggen op veel plekken in de hogeschool, om ze mee te nemen voor gebruik in het komende hogeschooljaar. En uiteraard is de meer gedetailleerde versie van deze jaarkalender tijds- en plaatsonafhankelijk ter inzage via ons intranet IStenden. Het is voor alle studenten en medewerkers een onmisbaar document om je studie en/of werkzaamheden zo goed en efficiënt mogelijk te plannen.

Content
In een oogopslag vind je voor alle vijf moduulperiodes onder andere welke de onderwijs-, studie- en toetsweken zijn, wanneer het hogeschoolgebouw gesloten is of gewijzigde openingstijden heeft, wanneer de moduulroosters gepubliceerd worden, wanneer de bijzondere feestdagen en schoolvakanties en de bijzondere hogeschoolactiviteiten zijn, en ook de uniforme lestijdentabellen van alle vijf Nederlandse hogeschoolvestigingen is overzichtelijk vermeld.

Plan your steps
Nu al is de nieuwe Academic Calender gepubliceerd. Deze Academic Calender 2015-2016 van Stenden Hogeschool kreeg voor het komende collegejaar als passende titel mee: 'Plan your steps'.

Geen opmerkingen: