maandag 15 december 2014

Kerstpakket voor twee

Maandag 15 december 2014

De kerstpakket-wenskaart van Stenden en NHL 2014













Op weg naar een nieuwe hogeschool
December; voor veel werkgevers en werknemers de maand van het geven en ontvangen van kerstpakketten in allerlei soorten en maten. Zo ook bij Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool.
Op de weg van twee Leeuwarder hogescholen naar een nieuwe toekomst als één hogeschool hebben de beide Colleges van Bestuur van Stenden en NHL ervoor gekozen om gezamenlijk hun kerstpakketten aan te bieden aan alle medewerkers van deze beide hogescholen.

Kerstgroet
Beide colleges schrijven in de kerstpakket-wenskaart dat ze met een positief gevoel terug kijken op de weg die we tot nu met elkaar hebben gelopen, en dat ze hopen en erop vertrouwen dat het komende jaar ons energie en inspiratie gaat brengen in de verdere vormgeving van de beoogde fusie van beide hogescholen.
De vier collegeleden bedanken alle medewerkers voor hun bijdrage binnen de beide onderwijsinstellingen, en wensen alle collega's een prettige, ontspannende en verwarmende kerst en een goede start van het nieuwe jaar.

Maak een keus
In de aan ieder toegezonden kerstpakket-wenskaart wordt informatie gegeven over de keuze die iedere collega kan maken uit een aanbod van vijf verschillende bestelnummers bij mijnpersoonlijkenoot.nl.
Twee bestelnummers verwijzen naar de donatie aan een goed doel, zoals Edukans (verbetering van het onderwijs in ontwikkelingslanden) en Mary' Meals (schoolvoedingsprojecten in gemeenschappen waar kinderen lijden aan armoede en honger).
De overige drie bestelnummers verwijzen naar de volgende drie kerstpakketten: Around The World (een reistas voor internationals, met enkele Fairtrade-producten), Fair Wokken (een eco-wok, met enkele Fairtrade-producten) en Wishing You (een Wensboom-pakket met enkele producten, waarvoor een bedrag is gedoneerd aan de stichting Make a Wish).
Wie uit dit pakket een keus wenst te maken, logt in op mijnpersoonlijkenoot.nl, plaatst zijn of haar bestelling, en wacht bij een gekozen kerstpakket op het moment dat het geselecteerde pakket thuis wordt bezorgd.

Geen opmerkingen: