zaterdag 31 augustus 2013

Studiestartweek 2013 @ Stenden

Vrijdag 30 augustus 2013 
De radiostudio van de Studiestartweek 2013 van Stenden Hogeschool



















SSW2013
Gedurende de hele week was het weer een gezellige drukte van belang in Stenden Hogeschool.
Het is deze week de StudieStartWeek 2013 voor alle eerstejaars studenten, die deze week hun studie aanvangen bij één van de opleidingen van Stenden Hogeschool in Assen, Emmen, Groningen, Leeuwarden of Meppel.
Medewerkers en ouderejaars studenten doen deze week hun uiterste best om alle studiestarters een fantastische StudieStartWeek te bieden. De eerstejaars studenten zijn herkenbaar aan hun gekleurde shirts. Elke opleiding heeft een eigen kleur, dus iedereen kan deze week nog goed van elkaar zien met welke opleiding hij of zij dit collegejaar van start gaat.
De nieuwe lichting studenten krijgt deze week een intensief weekprogramma aangeboden, waarbij volop aandacht is voor kennismaken met elkaar, met de opleiding, met de hogeschool en met Leeuwarden als studentenstad.

SSWradio
Om deze introductieweek nog meer luister bij te zetten, wordt het weekprogramma aangekleed met allerlei aangename activiteiten. Zo wordt er bijvoorbeeld elke dag door de Stenden-opleiding Media en Entertainment Management een StudieStartWeek-magazine uitgegeven, en gedurende de hele week verzorgen studenten van deze media-opleiding ook de uitzendingen van StudieStartWeekRadio (sswradio), 24 uur per dag.

Youtube
De hele week worden allerlei SSW-activiteiten gefilmd, en gedurende deze week verschijnen ook op Youtube dagelijks nieuwe filmpjes over de diverse activiteiten van deze Studiestartweek, zoals bijvoorbeeld:
- Welkom door Leendert Klaassen, onze voorzitter van het College van Bestuur;
- Een Trailer ter promotie van de SSW2013;
- Een Instructiefilm over Blackboard, onze digitale leeromgeving;
- Korte Interviews met nieuwe studenten;
- De MEM live floor footage 2013.

Geen opmerkingen: