zondag 9 juni 2013

Benefietconcert voor het Jeugdhonk van De Hege Stins

Zondag 9 juni 2013

Benefietconcertkaarten van De Hege Stins
Benefietconcert
Op zaterdag 22 juni 2013 organiseren we als Protestantse Gemeente van Stiens een Benefietconcert, waarvan de opdracht is bestemd voor de verbouwing van het Jeugdhonk van De Hege Stins. Met medewerking van veel gemeenteleden biedt de organisatie een hele avond muzikaal vermaak. Daarnaast organiseert onze jeugd tijdens deze avond in verschillende stands leuke activiteiten. Kortom, het wordt een geweldig programma!

Een goed doel
Na zondag 23 juni 2013 gaat de verbouwing van De Hege Stins beginnen. We verbouwen de kerkzaal, de ontvangsthal en ook de bijzalen, waaronder het Jeugdhonk. Met deze verbouwing en herinrichting brengen we de voorzieningen van ons kerkgebouw naar een hoger niveau, naar een stijl die past bij deze tijd. En dat doen we natuurlijk om als gemeente op een nog beter en nog mooier manier samen te vieren, te zingen, te delen en te geloven.
De enthousiaste medewerking van de jeugd van onze gemeente heeft een speciale reden. Zij hebben als doel het geld op te halen voor een bijzonder project. Want naast de vernieuwing van de vloer en van de vervanging van het meubilair willen zij ook graag hun Jeugdhonk moderniseren. De opbrengst van dit benefietconcert is daarvoor bestemd.

Concertprogramma
Het programma van dit Benefietconcert bestaat uit een verscheidenheid aan muziek, zang en dans. We luisteren onder andere naar Opwekkingsliederen van onze huisband ‘United’ en naar gospelrock van de band ‘Grace’. Onze organisten Take Beukema & Han Giesing presenteren klassiek en modern orgelspel, en Olchert Clevering zorgt voor de samenzang. Ilse Bijker gaat zingen, en Martje Roerdink zorgt voor meeslepende dansacts. En onze Stienser predikanten DesirĂ©e Scholtens & Jaap Overeem concerteren op respectievelijk bas & piano.
Onder het genot van een hapje en een drankje kun je tijdens het avondvullend programma ook langs de stands, voor een leuke activiteit of voor het kopen van een ‘souvenir’ van De Hege Stins-verbouwing.

Kom jij ook?
Om ook bij deze onvergetelijke avond te zijn, hoef je alleen maar een entreekaartje te kopen. Vanaf vandaag zijn de toegangskaarten te koop in De Hege Stins en in de Sint-Vituskerk.
Met ingang van morgen – maandag 10 juni 2013 – kun je ook toegangskaarten kopen bij de Bruna in Stiens. Ook via internet kun je toegangskaarten bestellen.
Een entreekaartje kost € 7,50 voor iedereen van 12 jaar en ouder. Kinderen die mee komen, krijgen een gratis toegangskaart.

Concertzaal: De Hege Stins, Gysbert Japicxstrjitte 4 in Stiens
Concertdatum: Zaterdag 22 juni 2013
Concertzaal open: 19.30 uur
Aanvang concert: 20.00 uur.

Geen opmerkingen: