zaterdag 27 april 2013

Tweede dag van de visitatie van SBenRM


Vrijdag 26 april 2013
Plenaire terugkoppeling van Voorlopige Bevindingen















Hele dag panelgesprekken
Na de aanloop van gisteren, gaan we vandaag verder met de visitatie van onze HBO-Bachelor- en Associate degree-opleiding Small Business en Retail Management. Het visitatiepanel dat de kwaliteit van deze twee opleidingen beoordeelt, gaat vandaag in gesprek met verschillende groepen vertegenwoordigers van de opleiding. Het onderzoekspanel van de Netherlands Quality Agency spreekt onder andere met studenten uit de propedeuse en de hoofdfase, met docenten van de verschillende onderwijseenheden, met docenten die in bepaalde commissies zitten, met onderzoeksdocenten die onder andere lid zijn van Kenniskringen van Stenden Hogeschool, en tweemaal spreekt het audit team met het management team van deze beide opleidingen.

Terugkoppeling van bevindingen
Voordat al die panels in gesprek gaan met de visitatiecommissie, worden alle deelnemers ontvangen en gebriefd. Na het gesprek volgt dan nog een debriefingssessie, waar ik namens onze afdeling Quality Assurance van het Corporate Office aan deelneem.
Als alle groepen de revue zijn gepasseerd, komen we om 16.30 uur met zijn alleen bijeen in de visitatiekamer, waar de voorzitter van de visitatiecommissie een plenaire presentatie verzorgt, met daarin de terugkoppeling van de voorlopige bevindingen inzake deze opleidingsvisitatie.
 

Geen opmerkingen: