woensdag 7 september 2011

First things first

Woensdag 7 september 2011

Anderhalve week geleden begon binnen Stenden Hogeschool het nieuwe hogeschooljaar 2011-2012. Na de zomervakantie komen studenten en medewerkers uit alle windstreken, vanuit alle werelddelen weer bijeen om samen een nieuw collegejaar op te starten. Niet alleen de lesroosters dienen dan tijdig beschikbaar te zijn, maar ook de overall jaarkalender voor het nieuwe schooljaar. Een nauwgezet proces van plannen en afstemmen heeft er ook dit jaar weer toe geleid dat de "Academic Calender 2011-2012" voor het komende collegejaar tijdig beschikbaar is.

De Academic Calender van Stenden University of Applied Sciences verschijnt in diverse uitvoeringen, waaronder deze kleine kalender op zakformaat. Deze kleine kalenders op zakformaat liggen op veel plekken in de hogeschool, om ze mee te nemen voor gebruik tijdens het gisteren officieel geopende hogeschooljaar. En uiteraard is de meer gedetailleerde versie van deze jaarkalender tijd- en plaatsonafhankelijk ter inzage via ons intranet. Het is voor alle studenten en medewerkers een onmisbaar document om je studie en/of werkzaamheden zo goed en efficiƫnt mogelijk te plannen.

In een oogopslag vind je voor alle vijf moduulperiodes onder andere welke de onderwijs-, studie en toetsweken zijn, wanneer het hogeschoolgebouw gesloten is of gewijzigde openingstijden heeft, wanneer de moduulroosters gepubliceerd worden, wanneer de bijzondere hogeschoolactiviteiten zijn en ook de lestijdentabellen van alle vijf Nederlandse hogeschoolvestigingen zijn overzichtelijk vermeld.

De Academic Calender 2011-2012 van Stenden Hogeschool kreeg dit jaar als passende titel mee: 'First things first!'

Geen opmerkingen: