donderdag 11 november 2010

De Kern in Stiens

Donderdag 11 november 2010

In het centrum van Stiens, aan de Langebuorren, is Café-Cafetaria De Kern gevestigd. Wie de gezelligheid van ons dorp zoekt, kan hiertoe ook in dit café terecht. Je kunt er op bezoek voor een drankje, maar een partij poolen, biljarten of darten is in de bovenzaal van het café ook mogelijk. De bovenzaal is tevens geschikt als vergaderlocatie. Maar ook als je een feest wilt organiseren, kun je hier terecht.

Voor de liefhebber van een snack heeft De Kern aangrenzend aan het café een cafetaria. De Kern is aangesloten bij de cafetaria-formule "De Smulwereld". Deze formule staat voor een frisse, vriendelijke en smaakvolle uitstraling. Smulwereld beoogt een kwaliteitscafetaria te zijn, met 1e klas producten. Zes keer per jaar presenteert Smulwereld een nieuwe snack-actie. Smulwereld is een cafetariaformule van "Franchise Friendly Concepts" (FFC), de grootste Nederlandse zelfstandige food franchise organisatie. FFC is de grootste formulebeheerder binnen de fastservice branche van Nederland. Ongeveer 180 fastfood restaurants zijn aangesloten bij FFC.

Café De Kern heeft eigen dart-teams, die in het café regelmatig komen trainen. Dartwedstrijden zijn hier elke dinsdagavond. Wie meer of ook belangstelling heeft voor biljarten, kan daartoe hier terecht op de woensdagavond en elke donderdagavond. De weekends zijn vooral voor allerlei feesten bedoeld. Op de eerste vrijdag van de maand kun je hier genieten van live muziek. En elke maand wordt een update van foto's van de activiteiten in De Kern op de eigen website gezet.

Aan de achterzijde van De Kern is een parkeergelegenheid, die met name buiten de winkelopeningsuren voldoende plaats biedt. Op dat parkeerterrein staat doorgaans ook de bedrijfswagen van De Kern, de witte Fiat Scudo, die ook wordt gebruikt ten behoeve van de bezorgservice van de catering-tak van De Kern.

Geen opmerkingen: