maandag 30 augustus 2010

Parkethuis Stiens in Stiens

Maandag 30 augustus 2010

Stiens kent een aantal woninginrichtingsbedrijven. Eén daarvan is het “Parkethuis Stiens” van Roelinga & Groenje, gevestigd aan de Seedûker op het Stienser bedrijventerrein Middelsee. Voorheen was Parkethuis Stiens gevestigd in het centrum van Stiens, aan de voet van de toren van de oude Sint Vituskerk, maar enkele jaren geleden verhuisde deze onderneming naar een veel groter pand op het genoemde bedrijventerrein aan de noordwestzijde van Stiens. De Volkswagen Transporter-bedrijfswagen van Parkethuis Stiens is in ons dorp een bekende verschijning in haar verschillende woonwijken.

De aanschaf van een nieuwe vloer in huis is een belangrijke keuze voor jaren. Reden te over om het in één keer goed doen. Door Parkethuis Stiens letterlijk en figuurlijk in huis te halen, haal je een kwaliteitsproduct, vakmanschap en service in huis, zo stellen de eigenaren. Een goed vloeradvies is aan te raden alvorens tot aankoop over te gaan.

Bij Parkethuis Stiens kun je terecht voor nieuwe vloeren, voor renovatie en voor vakkundig onderhoud van je vloer. Voor de volgende soorten vloeren kun je hier terecht: Parket, Laminaat en Kurk. Voor elk type vloer is het leveren van passende afwerkingsmaterialen en onderhoudsproducten mogelijk. Het pakket artikelen en diensten wordt door deze ondernemers geleverd met als “selling points”: Ambachtelijk, Kwaliteit en Gedegen Advies.

Geen opmerkingen: