dinsdag 24 november 2009

Jitske's Knipmobiel in Stiens

Dinsdag 24 november 2009

Voor wie er moeite mee heeft om (op tijd) bij de kapper te zijn. Of voor wie een hekel heeft aan de lange wachttijden in een kapsalon. Of als je slecht ter been bent en moeizaam nog de deur uit kunt. Of als je langdurig door ziekte aan huis gebonden bent en je moet na enkele weken toch weer eens naar de kapper, maar het kan niet, hoe los je dat dan op?

Jitske Fennema uit Stiens kan je dan misschien helpen. Ze heeft ruime ervaring in het kappersvak en is in januari 2007 als zelfstandig kapper begonnen. Vroeger noemde je dat dan een "kleine zelfstandige". Tegenwoordig zeggen we liever dat het een ZZP-er is, een "Zelfstandige Zonder Personeel". Jitske zorgt nu al bijna drie jaar voor kappersgemak bij je thuis. "Jitske's Knipmobiel", zo noemde ze haar onderneming.

Voor wie dat wenst, komt deze Stienser kapster naar je vertrouwde omgeving. Geen lange wachttijden meer, want je bent letterlijk direct aan de beurt. En dan maakt het niet uit of je geknipt wilt worden voor of na werktijd, of als je kinderen naar school zijn, of 's avonds. De mobiele kapster komt op het moment dat het jou schikt.

En hoe kan een mobiele kapster nu beter reclame maken dan onderweg. De bedrijfswagen is dan een reclamemedium bij uitstek. Overal in en rond Stiens waar de Chevrolet, de bedrijfswagen van Jitske's Knipmobiel, rijdt en stilstaat, doet dit promotiemiddel zijn werk. Bijgaande foto werd gemaakt op het parkeerterrein van Talant in Stiens (een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking); kennelijk ook één van de cliënten van Jitske's Knipmobiel.

Geen opmerkingen: