dinsdag 6 oktober 2009

Pink Ribbon-maand in Stenden University Hotel

Dinsdag 6 oktober 2009

Zoals inmiddels velen wel weten, is de maand oktober elk jaar de maand van Pink Ribbon (zie ook mijn weblogbericht van 3 oktober 2009). Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie, die aandacht vraagt voor borstkanker. Pink Ribbon heeft als doel het aantal gevallen van borstkanker te verminderen, vroege diagnose ervan te bevorderen en de zorg voor patiƫnten en hun omgeving te verbeteren. Pink Ribbon is in bezit van het CBF-keur, het keurmerk voor goede doelen.

Stenden University Hotel in Leeuwarden doet mee aan deze aktiemaand van Pink Ribbon. Wie bij de hotelreceptie binnenkomt, wordt direct gewezen op Pink Ribbon. Studenten van Stenden hogeschool en medewerkers van Stenden University Hotel gaan door middel van diverse akties geld voor dit goede doel doneren. Zo worden bijvoorbeeld de fooien die in het hotel worden geschonken, gedoneerd aan deze liefdadigheidsorganisatie.

Maar niet alleen in het hotel zijn er acties voor Pink Ribbon. Ook in het studentenrestaurant zijn er enkele aanpassingen tijdens de gehele aktiemaand oktober. Zo wordt bijvoorbeeld een speciale ‘Pink Ribbon-wrap"gemaakt en verkocht, die niet alleen gezond, vullend en lekker is, maar een deel van de omzet op deze wrap gaat naar Pink Ribbon. Je ondersteunt door de aankooop van deze Pink Ribbon-wrap dus een goed doel, terwijl je lekker zit te eten!

Daarnaast zal er op dinsdag 27 oktober en woensdag 28 oktober 2009 in Stenden hogeschool een geld-collecte plaats vinden. Het zou mooi zijn als we als studenten en medewerkers van Stenden hogeschool allemaal ons steentje bijdragen, door een passend bedrag te schenken. Laten we dit prima initiatief van onze studenten vooral steunen!

Geen opmerkingen: