dinsdag 19 augustus 2008

Regionaal Comité Vereniging VU-Windesheim vergadert

Dinsdag 19 augustus 2008

Ook voor het Regiocomité Friesland van de Vereniging VU-Windesheim is de zomervakantie voorbij. Vanavond is de eerste vergadering van het aanstaande seizoen. Omdat Stenden University Hotel wegens een renovatie nog is gesloten, komen we in een andere vergaderzaal van Stenden hogeschool in Leeuwarden bijeen.

In deze bijeenkomst bespreken we eerst alle actuele zaken omtrent de Vereniging VU-Windesheim: veelal aspecten van bestuurlijke aard.
Vervolgens blikken we terug op de afgelopen activiteiten van de vereniging en van VU-podium uit de periode van eind mei 2008 tot heden: veelal aspecten van evaluatieve aard.
Tenslotte kijken we vooruit naar onze activiteiten van het komende seizoen: veelal planningsaangelegenheden.

In het komende jaar beginnen we met iets nieuws: zes maal - in samenwerking met het Friesch Dagblad - een Debatcafé in Café Wouters te Leeuwarden, met Siem Jansen als gespreksleider.
Andere activiteiten zijn bijvoorbeeld de jaarlijkse statutaire regio-ledenvergadering, een lezingentweeluik rond de Bijbel10daagse, een themadiner, de jaarlijkse alumnibijeenkomst, aangevuld met een aantal themalezingen en als afsluiting een excursie-kuier in Friesland.

Al met al hebben we een interessant seizoen voor de boeg: diverse werkvormen en uiteenlopende onderwerpen, kortom: voor elk wat wils.
Op onze website www.vupodium.nl publiceren we alle ins en outs van onze activiteiten, zodra die open staan voor aanmelding/inschrijving.
Vanavond hebben we in elk geval alle komende activiteiten voor de rest van 2008 uitgebreid de revue laten passeren. We zijn er klaar voor en hebben er zin in om met dit aantrekkelijke programma onze provincie in te gaan.

Geen opmerkingen: