dinsdag 1 april 2008

NOVO-scholing voor ESO-Expertise in St. Nicolaasga


Dinsdag 1 april 2008

Vandaag is (na gisteren) de laatste van de tweedaagse NOVO-scholingsdag die wij als team van ESO-Expertise van Stenden hogeschool volgen. Twee dagen ben ik met 15 kollega's van het ESO-Expertise-team onder leiding van twee kursusleidsters bezig om o.a. de Missie, de Visie, de Doelen en de Activiteiten van onze dienst(en) te (her)overwegen, om ze nog beter aan te laten sluiten bij de nieuwe situatie die is ontstaan na de fusie van de voormalige Christelijke Hogeschool Nederland en de voormalige Hogeschool Drenthe.

Door de grote hoeveel dienstverlenende taken die wij binnen en buiten onze fusiehogeschool (gaan) verrichten, is de omvang van ons team in het eerste kwartaal van dit kalenderjaar bijna verdubbeld. Tijd dus om direct concrete afspraken te maken hoe wij ons werk als team zo goed mogelijk samen met en voor onze interne "klanten" doen.

Wij concluderen aan het eind van vanmiddag dat we deze twee dagen in Hotel Restaurant de Oorsprong in Sint Nicolaasga "samen wijzer zijn geworden" t.b.v. het accepteren, uitvoeren en afwikkelen van onze dienstverlening in en voor onze "new university".

Geen opmerkingen: