woensdag 23 april 2008

2e Dag Proefvisitatie OLB in Leeuwarden

Woensdag 23 april 2008

Het tweede deel van de generale repetitie voor de visitatie van de Opleiding tot Leraar Basisonderwijs vindt plaats in de Leeuwarder vestiging van Stenden hogeschool, voorheen de CHN. Het proefvisitatiepanel van gisteren en vandaag is samengesteld uit zes interne en externe experts, die allen vanuit hun eigen expertise documenten beoordelen en op grond daarvan verificatiegesprekken voeren met diverse stakeholders van deze waarde(n)volle opleiding.

De hele dag is het proefvisitatiepanel in gesprek met alumni, studenten, docenten, college van bestuur èn nogmaals met het opleidingsmanagement. Een grote groep studenten uit de leerbedrijven van onze hogeschool èn veel stafmedewerkers uit de dienstenorganisatie doen hun uiterste best om voor het proefvisitatiepanel èn voor de te visiteren groepen deze tweedaagse tot een succes te maken.

Het is goed om er op zulke hoogtijdagen ook bij stil te staan dat een groep van zo ongeveer 100 mensen zichtbaar èn achter de schermen ieder hun essentiële bijdrage leveren om zulke uitdagende visitatiedagen vlekkeloos te laten verlopen. Dan is het een zegen om daar ook een positieve bijdrage aan te mogen leveren.

Geen opmerkingen: